loading.gif
mobile-banner-bg

Vefa toplantıları: AK Parti’de emeklilik yok

...
01 Kasım 2018 - Perşembe

Bir dava hareketi olan AK Parti’mizin daha önceki yönetimlerinde görev almış kardeşlerimizle bir araya gelerek onların görüş ve önerilerini dinliyoruz

Bir dava hareketi olan AK Parti’mizin daha önceki yönetimlerinde görev almış kardeşlerimizle bir araya gelerek onların görüş ve önerileri doğrultusunda çok daha verimli hizmet etmenin yollarını buluyoruz.

AK Parti Gaziosmanpaşa teşkilatı kurulduğu günden beri görev alan bütün yöneticilerle bir araya gelmeye özen gösteriyor. Biz bir dava hareketiyiz. Bu yüzden bizde emeklilik diye bir şey yoktur. Önceki yöneticiler olmasaydı bugünkülerin de olmayacağının bilincinde olan Gaziosmanpaşa ilçe yönetimimiz düzenlediği toplantılarda, daha önce görev yapmış kardeşlerimiz bir araya gelerek onların fikirlerinden istifade etmenin zeminini hazırlıyor.

Teşkilat Başkanlığımızın organize ettiği yemekli toplantılara İlçe Başkanımız Serkan Acar ev sahipliği yapıyor. Bu toplantılarda hem eski ve yeni yönetim kurulu üyelerimizin taşıp kaynaşması sağlanıyor, hem de daha evvel görev yapmış kardeşlerimizin fikir ve önerileri alınarak teşkilat çalışmaları  daha zengin ve verimli hale getiriliyor.

Daha önce bir arada yaptığımız bu toplantıları bu kez katılımcılara daha geniş zaman ayırabilmek için dönem dönem halinde gerçekleştirdik.

Toplantılarımızın birincisini ilçemizin Kurucular Kuruluyla gerçekleştirdik. Bu toplantıya Kurucu İlçe Başkanı, AK Parti MKYK Üyesi, Balıkesir Milletvekilimiz Yavuz Subaşı, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Malatya Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, Kırklareli Eski İl Başkanı Hüsmen Terkin ve görev alan diğer kurucular katıldı. İkinci toplantımıza 2. Dönem İlçe Başkanı, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mansur Işık, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve o dönemde görev alan arkadaşlarımız iştirak etti. Daha sonraki toplantılarımızda da  3. ve 4. Dönem İlçe Başkanı, TMSF Başkan Müşaviri İsmail Ergüneş ve yönetimiyle, 5. Dönem İlçe Başkanımız Şahin Pirdal ve yönetimiyle bir araya geldik.

İl Koordinatörümüz Mansur Işık ve Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Usta’nın de iştirak ettiği toplantılarda bu bayrağı bugüne kadar elden ele taşıyan kardeşlerimizin görüş ve önerilerini dinleme imkanımız oldu.