loading.gif
mobile-banner-bg

TÜRK KIZILAYI’NA GAZİOSMANPAŞA’DA 635 ÜNİTE KAN TOPLADIK

...
21 Temmuz 2020 - Salı

İl Başkanımız Bayram Şenocak’ın ilk kan bağışını yaparak başlattığı Türk Kızılayı’na kan bağışı kampanyasına G.O.Paşa'da 635 ünite kan toplandı

İl Başkanımız Bayram Şenocak’ın ilk kan bağışını yaparak başlattığı Türk Kızılayı’na kan bağışı kampanyası kapsamında il genelinde 15 bin 150 ünite, Gaziosmanpaşa genelinde ise 635 Ünite kan toplandı.

Gaziosmanpaşa İlçe Başkanımız Serkan Acar, İlçe Başkanlığı olarak Türk Kızılay'ı ile düzenlediğimiz "Kan Ver, Can Ver" kampanyası için Gaziosmanpaşa Meydanı ve Hürriyet Mah. 500 Evler Caddesi'nde kurduğumuz çadırlarda kan bağışlayarak 1905 kişiyi hayata bağlayan 635 hemşehrimize ve teşkilatımıza yürekten teşekkür ediyorum

Teşkilat mensuplarına ve bağış yapan herkese teşekkür eden Şenocak, “4 hafta boyunca 39 ilçede teşkilat mensuplarımızın üstün gayretiyle verimli bir kan bağışı kampanyası gerçekleştirdik. ‘Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır’ şuuruyla bütün vatandaşlarımızı düzenli olarak kan bağışında bulunmaya davet ediyorum” dedi. Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık da, kan bağışı kampanyası nedeniyle Şenocak’a ‘Platin Madalya’ takdim etti.

ŞENOCAK: “DÜZENLİ OLARAK KAN BAĞIŞINDA BULUNMAYA ÖZEN GÖSTERELİM”

Pandemi sürecinde olunmasına rağmen kampanyanın verimli geçtiğini belirten Şenocak, “Kampanyamız 4 hafta boyunca devam etti. Pandemi sürecinde olmamıza ve bazı hafta sonları da kısıtlı sokağa çıkma yasağı bulunmasına rağmen çok şükür verimli bir çalışmaya imza atarak genel toplamda 15 bin 150 ünite kan topladık. Tüm teşkilat mensuplarımıza, bağışçılarımıza, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. ‘Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır’ şuuruyla bütün vatandaşlarımızı düzenli olarak kan bağışında bulunmaya davet ediyorum. AK Parti İstanbul Teşkilatı olarak kan bağışı kampanyamız bununla sınırlı kalmayacak, önümüzdeki günlerde de benzer kampanyaları organize edeceğiz” diye konuştu.