loading.gif
mobile-banner-bg

TEŞEKKÜRLER GAZİOSMANPAŞA…

...
23 Haziran 2011 - Perşembe

Teşekkürler

Her başarının arkasında bir emek vardır… Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı olarak 12 Eylül Referandumu biter bitmez teşkilatlarımızla İl Başkanlığımızın belirttiği çalışma takvimleri doğrultusunda 12 Haziran 2011 Genel Seçimlerine Çalışma startlarını vermiş ; tüm arkadaşlarımız arazide İlçe Başkanlığımızın belirtmiş olduğu programlar doğrultusunda çalışmalarını sürdürmüş olup girilmedik hane, ulaşılmadık mekan bırakılmamış ‘’sen yoksan bir eksiğiz’’ diyen teşkilatımız; insanımızla hasbihal olmuş, derdi ile dertlenmiş sevinci ile sevinmiş, hüznü ile hüzünlenmiştir. Teşkilatımızın bu çalışma disiplini ve dirliği SKM çalışmalarında da aynen devam etmiştir. İlçe Başkanlığı olarak SKM nin kurulması ve 41 irtibat bürosunun açılması ile seçim sahtı mahlinin son dönemlerine girerken  il SKM mizin belirtmiş olduğu programları harfiyen yerine getiren İl bazında programlarda birincilik alan teşkilatımız, seçim süresi boyunca kahvehane ziyareti, park ve mesire alanları, iş yerleri, iş hanları, kafeteryalar, alışveriş merkezleri, esnaf ve Pazar ziyaretleri, ev sohbetleri, dernek ziyaretleri, ve sevgi yürüyüşleri ile insanlarımızla buluşan teşkilatımızın göstermiş olduğu performans takdire şayandır.

                İlk başta Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’A ve onun gibi bir Dünya Liderine sahip olduğumuz için Ak parti gibi bir partide siyaset yaptığımız için kendimizi mesut ve bahtiyar sayıp onlara yürek dolusu teşekkürlerimizi ifade etmek isterim. Çalışmalarda bize destek verdiği için İl Başkanımız Sn. Aziz BABUŞÇU’YA ve Bölge SKM Başkanımız Sn. Yıldız SEFERİNOĞLU’NA çalışmalarda göstermiş olduğu incelik, nezaket ve uyumdan dolayı Bölge Milletvekili adaylarımıza ve Belediye Başkanımız Dr. Erhan EROL’a ve Teşkilat mensuplarına ayrı ayrı teşekkürlerimi ifade ederim.

                Emek kutsaldır…

Bu başarı Ak Parti’nindir, Bu başarı İstanbul’undur, bu başarı Gaziosmanpaşa Teşkilatınındır.

                Teşkilatımızın tüm kademelerinde görev yapan tüm dava arkadaşlarımıza üyelerimize, bize gönül vermiş, bizim derdimize ortak olmuş tüm dostlara teşekkürlerimizi bir borç bilir saygı ve sevgilerimizi sunarım.

                Bu millet her şeyin en iyisine layıktır. Bu teşkilat akıttığı her terin, yaptığı her mücadelenin karşılığını milletimiz tarafından teveccühle karşılanarak görmüştür.

                Seçim süresi boyunca çalışmalarımızda, ilgi ve alakasını bizlerden eksik etmeyen tüm Gaziosmanpaşalı hemşerilerimize ve sandıklar açılıp sonuçlar belirlendiğinde ortaya çıkarmış oldukları bu güzel sonuçlarla 16 mahallede bizleri birinci yapan vatandaşlarımıza yürekler dolusu teşekkürlerimi belirtir. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı uğurlu olsun.

KAZANAN GAZİOSMANPAŞA, KAZANAN İSTANBUL, KAZANAN TÜRKİYE…

TEŞEKKÜRLER GAZİOSMANPAŞA