loading.gif
mobile-banner-bg

Serkan ACAR, Hemşeri Dernekleri ilçemizin gücüdür

...
24 Kasım 2018 - Cumartesi

AK Parti Gaziosmanpaşa, düzenlediği sabah kahvaltılarında ilçemizde bulunan dernek ve federasyon yöneticileriyle bir araya geliyor.

AK Parti Gaziosmanpaşa, düzenlediği sabah kahvaltılarında ilçemizde bulunan dernek ve federasyon yöneticileriyle bir araya geliyor. Bu toplantılar sadece kardeşlik ve hemşerilik bağlarımızın güçlenmesine değil, varsa sorunların giderilmesine de büyük katkı sağlıyor.

Gaziosmanpaşa, hemşeri derneklerinin yoğun olduğu ilçelerimizden biri. Türkiye’nin birçok ilinden gelen vatandaşlarımızın yanı sıra ilçede Balkan ülkelerinden gelen çok sayıda kardeşimiz de bulunuyor. Kurulan çeşitli dernek ve federasyonlar, ilçe sakinlerimiz açısından önemli hizmetleri yerine getiriyor.

Sivil toplum oluşumlarına büyük önem veren Gaziosmanpaşa teşkilatımız ilçe merkezinde düzenlediği sabah kahvaltılarıyla bu dernek ve federasyonların yöneticilerini bir araya getiriyor. Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Biriminin organize ettiği bu kahvaltılara ev sahipliği yapan İlçe Başkanı Serkan Acar, dernek ve federasyon yöneticilerinin sorunlarını dinleyip önerilerini alıyor.

Düzenlenen kahvaltı toplantıları kapsamında bugüne kadar; Kastamonu Dernekleri (Kas Der), Malatya Dernekler Federasyonu, Trabzon Dernekler Federasyonu, Giresun Dernekler Federasyonu ve Siirt Dernekleri ile bir araya gelen AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı bundan sonraki süreçte de geri kalan dernek ve federasyonlarla bir araya gelmeye devam edecek.

Bazılarına İstanbul Milletvekilimiz Ahmet Hamdi Çamlı, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyemiz Mansur Işık ve Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Usta’nın da iştirak ettiği bu toplantılarda dernek ve federasyon yöneticilerimizin ilettikleri taleplere karşı hızlı ve etkin çözümler geliştirilerek hayata geçiriliyor.