loading.gif
mobile-banner-bg

Moral Gecemiz Büyük Çoşku İle Gerçekleştirilmiştir

...
20 Nisan 2009 - Pazartesi

MORAL GECEMİZ...

21 Aralık 2008 Tarihinde İlçe Gençlik Kollarımızın, Belediye Başkanımız Sn. Erhan EROL’UN katkıları ile düzenlemiş olduğu moral gecemize; Genel Merkez MYK Üyesi Sn. Erdem SÜRMEN, İl Başkan Yardımcısı Sn. Murat HAZIROĞLU,   İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Sn. Kerim KOÇ,  İlçe Başkanımız Av İsmail ERGÜNEŞ, belediye başkanımız Dr. Erhan EROL, Sultangazi Gençlik Kolları Başkanı Sn. Eyüp ERDAL ile Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları Başkanımız Tuncay TOPÇU’NUN katılımları ile gerçekleştirilmiştir.

 

 

 

 

 

16 mahallemizin katılım göstermiş olduğu moral gecemizde, salona sığmayan bir kalabalık mevcuttu. İlçe başkanımız, belediye başkanımız ve gençlik kolları başkanımızın salona el ele girdiklerinde, yanan meşaleleler ve atılan konfetilere gençliğin ‘işte başkanlar işte teşkilat’ tezahüratları salonu büyük bir coşku ile inletmiştir..

 

 

 

 

 

Başkanlarımızın yerlerine oturmalarından sonra yenilen yemeğin ardından ardı ardına yapılan konuşmalar sık sık salondaki alkış tezahüratları ile kesilmiştir.

 

 

 

 

 

Gecemiz başladığında İlçe Gençlik Kolları başkan yardımcımız Nadir Uzun ile müstakbel eşi ege yöremize  özgü ve tüm Türkiye’nin beğeniyle seyrettiği zeybek oyununu göz kamaştıracak bir şekilde sergilemiş ve oyunun sonunda açılan Türk bayrağıyla da  büyük bir alkış toplamıştır..

 

 

 

 

 

Gecenin ilerleyen saatlerinde yönetim kurulu üyemiz olan sanatçı Sn. Mine Gül Gez arkadaşımızın muhteşem saz ve sözleri eşliğinde teşkilatımız şarkılara eşlik etmiştir. Belediye Başkanımız ve tüm teşkilatımız kol kola halaylar çekerek beraberliklerinde adeta düşman çatlatmışlardır.

 

 

 

 

 

Belediyemiz gençlik merkezi bünyesinde yer alan gitar gurubunun vermiş olduğu konser ile son bulan gecemizin bitiminde ise büyük bir mutluluk ve dayanışma vardı. Gecenin sonunda belediye başkanımızın hediyeleri için ayrıca bir kez daha teşekkür ederiz.