loading.gif
mobile-banner-bg

İslam dünyası olarak hüzün ve sevincin birlikte harmanlandığı bir bayramı daha yaşıyoruz.

...
20 Ağustos 2018 - Pazartesi

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan İlçe Başkanımız Serkan Acar, tüm milletimizin Kurban Bayramı’nı kutladı.

İslam dünyası olarak hüzün ve sevincin birlikte harmanlandığı bir bayramı daha yaşıyoruz. Başta Gaziosmanpaşalı hemşerilerimiz olmak üzere tüm milletimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum.

Coğrafyamızın her karışında kardeşlerimiz acı çekmeye devam ediyor. Emperyalistlerin kan gölüne çevirdiği bu coğrafyada sadece Türkiye’miz bir huzur adası, bir ümit kaynağı olarak ayakta duruyor. Bu yüzdendir ki son yıllarda milletimize karşı düzenlenen kumpas ve kalkışmalar aynı zincirin halkaları gibi birbirine dizilip duruyor.

Aziz milletimiz güçlü bir siyasi liderlik başarısı gösteren Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yürüdüğü Kutlu Yolda başarıdan başarıya koşuyor.

Milletimiz 24 Haziran 2018’de ortaya koyduğu sağlam iradeyle Cumhurbaşkanımızın gösterdiği 2023-2071 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerliyor. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz ve “Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet” idealine sımsıkı sarıldığımız sürece hiçbir güç milletimizi başlattığı Diriliş Hamlesi’nden alıkoyamaz.

Birlik ve beraberliğimizin daim olması dileğiyle hepinizin bayramını tebrik ediyorum.