loading.gif
mobile-banner-bg

İl Gençlik Kolları Başkanı Tomakin’den Barbaros Gençliğine Ziyaret

...
28 Ocak 2020 - Salı

AK Parti İstanbul Gençlik Kolları İl Başkanı Osman Tomakin, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi Gençlik Kolları Başkanı Furkan Yücel’in sosyal medya üzerinde ki daveti üzerine, Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları İlçe Başkanı Yavuz Yılmaz ile birlikte Barbaros Ha

AK Parti İstanbul Gençlik Kolları İl Başkanı Osman Tomakin, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi Gençlik Kolları Başkanı Furkan Yücel’in sosyal medya üzerinde ki daveti üzerine, Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları İlçe Başkanı Yavuz Yılmaz ile birlikte Barbaros Hayrettin Paşa mahalle toplantısına katıldı.

AK Parti Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi Seçim İrtibat Bürosunda düzenlenen toplantıya, Gençlik Kolları il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gaziosmanpaşa İlçe Gençlik Kolları yürütme kurulu üyeleri eşlik etti.
Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi Gençlik Kolları Yönetimi toplantısında konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Tomakin, “Davamızın bel kemiği olan mahalle teşkilatlarımızla birlikte olmak ve inandığımız yolda genç kardeşlerimizle bir arada olmak mutluluk verici. Mahalle başkanımız hırsı ve azmi ile beni etkiledi, göreve geldiğimizden beri daha önce hiç yapmadığım sosyal medya üzerinde mahalle toplantısına davet edilip ve toplantıya benim icabet etmem bu mahalleniz adına bir başarıdır. İstanbul geneli 39 İlçe 961 mahalleye hitap ediyoruz, her mahallemiz ile ilgilenmek zor oluyor ama sizi özel olarak mahalle başkanınız Furkan’ın sosyal medyasından takip edeceğim.”şeklinde konuştu.

Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları İlçe Başkanı Yavuz Yılmaz ise, Başkanlığa geldiği günden beri 1.5 yılda 3 seçimi geride bıraktıklarını belirterek, şunları söyledi:
"Herkesin bildiği gibi 31 Mart ve 23 Haziran seçimleri diğerlerinden çok farklı geçti. Cumhuriyet tarihinde bir ilk yaşandı. Her seçimde olduğu gibi, seçimler öncesinde sürekli ortaya konan bir birinden çirkin oyunlar bu seçimlerde de sergilenmeye başlandı. Oylarımız kaydırıldı, yazılmayan oylarımız oldu. Milletin iradesine sahip çıkmak için, AK Parti Gaziosmanpaşa teşkilatı olarak bizler İlçe YSK önlerinde oy nöbetleri tuttuk. Seçimler tekrarlandı, yılmadık, yıkılmadık ev ev, kapı kapı dolaştık, vatandaşların taleplerini dinledik, adayımıza desteklerini istedik. Ancak milletimizin takdiri karşı adayın yönünde oldu, buna saygı duyduk. Bizler tekrardan ilk günden beri durmadan, yorulmadan aşk ile çalışmaya devam edeceğiz, bizler inanıyoruz ki 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize başarılı bir şekilde ulaşacağız. Davamızın neferleri olarak Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a sözümüz var bizler Kefenini yanında taşıyan liderin kefenli gençleriyiz.” dedi.

İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Tomakin,
Konuşmaların ardından tek tek sorular alarak, cevapladı. Ve üye kontrolleri yaparak, teşkilata yeni katılan 3 genci üyelik işlemlerini gerçekleştirdi.