loading.gif
mobile-banner-bg

İL BAŞKANIMIZ BAYRAM ŞENOCAK, İLÇE TEŞKİLATLARIMIZI ZİYARET ETTİ.

...
28 Temmuz 2020 - Salı

İl Başkanımız Şenocak, “İlk günkü aşkla çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.

İl Başkanımız Şenocak, “İlk günkü aşkla çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Durmak yok, hedefimiz ‘100 Bin Yeni Üye’. Hepinizin emeğiyle bu hedefe kısa sürede ulaşacağız inşallah” dedi.

AK Parti İstanbul Teşkilatımız, yeni üye çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 39 ilçe genelinde “100 Bin Yeni Üye” hedefine kısa zamanda ulaşmak için hummalı bir çalışma yürütülüyor. Gerek saha çalışmaları gerek ev ziyaretleri gerekse http://akuyelikistanbul.org sitesinden yapılan başvurularla AK Parti ailemiz, yeni üyelerle güçlenerek büyüyor.

İl Başkanımız Bayram Şenocak da, yeni üye çalışmalarını yürüten teşkilat mensuplarımızın motivasyonlarını artırmak ve çalışmaları yakından takip etmek için ilçe ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

İl Başkanımız Bayram Şenocak’a, İl Başkan Yardımcımız Engin Telli, İl Yönetim Kurulu Üyemiz Münira Ayvacı, İlçe Başkanımız Serkan Acar, Kadın Kolları Başkanımız Zeynep Vurmaz Yiğit, Gençlik Kolları Başkanımız Yavuz Yılmaz ve diğer teşkilat mensuplarımız da eşlik etti.

 

ŞENOCAK: “İLK GÜNKÜ AŞKLA ÇALIŞMAYA DEVAM”

İlçe Yönetim Kurulu toplantımızda yeni üye çalışmalarının öneminden bahseden İl Başkanımız Şenocak, “Yeni üye çalışmalarımız hız kesmeden başarılı bir şekilde devam ediyor. Bugünlerde AK Partimizin 19. yaşını kutluyoruz. Ancak biz, ilk günkü aşkla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Türkiye’nin en çok üyeye sahip partisi olmak bizim için nihai bir hedef değildir. Bizim hedefimiz, her geçen gün AK Parti ailemizi büyütmek, özellikle gençlerimizi kazanmaktır. İşte bunun için ‘Durmak Yok, Hedefimiz 100 Bin Yeni Üye’ diyoruz. Her bir teşkilat mensubumuzun gayreti, milletimizin teveccühüyle bu hedefe kısa zamanda ulaşacağız inşallah” dedi.