loading.gif
mobile-banner-bg

Gençlik:'Yeniden Dirilişe Bir Tutkum Var!'dedi.

...
08 Mart 2019 - Cuma

Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları teşkilatımız, Abdurrahman Uzun ile Yeniden Dirilişe Bir Tutkum Var Söyleşi programı gerçekleştirdi.

Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programa AK Parti Genel Başkan Yardımcımız İstanbul Milletvekilimiz Sn. Dr. Fatma Betül Sayan KAYA, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Serkan Acar, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Tosun, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta, AK Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit, AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Aydın ve AK Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları Başkanımız Yavuz Yılmaz ile çok sayıda davetli katıldı.

Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’nin hınca hınç dolu olduğu programda Araştırmacı Yazar Abdurrahman Uzun da konuşmacı olarak katıldı.

Araştırmacı Yazar Abdurahman Uzun, dijital dünya ile birlikte yaşanan son gelişmeleri, dünya üzerinde yazılan senaryoları ve oynanan oyunları dile getirerek, gençliğin her zaman uyanık ve dimdik ayakta durması gerektiğini ifade etti.

Programın sonunda AK Parti Genel Başkan Yardımcımız İstanbul Milletvekilimiz Sn. Dr. Fatma Betül Sayan Kaya: “Gerçekten güzel bir program oldu. Abdurrahman Uzun’a yürekten çok teşekkür ediyorum bizleri aydınlattığı için. Öncelik gençlerin deyip ilk olarak onlarla buluştuk. Hamdolsun; okuyan, araştıran, açık fikirli, toprağına, değerlerine bağlı bir nesil geliyor. Yerelde, genelde, her alanda, ne yapıyorsak onlar için. Daha nice programlarda kendileri ile tekrar görüşmek dileğiyle hepinize sevgiler sunuyorum” dedi.