loading.gif
mobile-banner-bg

Gaziosmanpaşalı Gençler Asker Nöbetine Uğurlandı

...
09 Şubat 2020 - Pazar

AK Parti Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi Gençlik Kolları Askere gidecek olan, Barbaroslu Gençler için Mahalle Seçim İrtibat bürosunda Kur’an-i Kerim Tilaveti ile mevlid gecesi düzenledi. Vatani görevini yerine getirmek için hazırlanan gençlere, AK Parti

AK Parti Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi Gençlik Kolları Askere gidecek olan, Barbaroslu Gençler için Mahalle Seçim İrtibat bürosunda Kur’an-i Kerim Tilaveti ile mevlid gecesi düzenledi.

Vatani görevini yerine getirmek için hazırlanan gençlere, AK Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi tarafından asker uğurlama programı düzenlendi. Programa AK Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları Aydın Yücel ve Emincan Aydın ’ın yanı sıra; Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi Gençlik Kolları Başkanı Furkan Yücel, Mahalle yönetimi ile asker hazırlığında olan gençler, aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Programda bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Aydın Yücel, “Askere giden tüm kardeşlerimi kutluyorum. Dünyanın hiçbir ülkesinde böylesine bir göreve eğlenerek, kına yakılarak ve bu mutluluğu tüm dostlarıyla paylaşarak uğurlama yapıldığını sanmıyorum” dedi.

AK Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Aydın Yücel, askerliğin öneminden bahsederek, “Bundan 4 yıl evvel FETÖ terör örgütünün darbe girişimi oldu. Ülkemizde darbe yapıp bölmek isteyenlere karşı, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, millet meclisimiz, siz değerli halkımız ve askerlerimiz ile birlik beraberliğimizi koruduk. Askerlik kutsal bir emanettir. Türk milletimiz; bayrağına, devletine, milletine en çok sahip çıkan millettir. Şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.