loading.gif
mobile-banner-bg

Gaziosmanpaşa’da Mahalle Kardeşliği Toplantıları sürüyor

...
28 Aralık 2019 - Cumartesi

İlçe Başkanlığı, STK Birim Başkanlığımız tarafından organize edilen“Mahalle Kardeşliği Toplantıları”nın ikincisi Mevlana Mahallesinde gerçekleştirildi

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı, STK Birim Başkanlığımız tarafından organize edilen “Mahalle Kardeşliği Toplantıları”nın ilki Kazım Karabekir Mahallesi’nde, ikincisi Mevlana Mahallesinde gerçekleştirildi.

Toplantıya mahallede bulunan sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra İlçe Başkanımız Serkan ACAR, yürütme ve yönetim kurulu üyelerimiz, mahalle başkanımız, meclis üyelerimiz ve mahalle yönetimleri katıldı.

Mahallede bulunan tüm sivil toplum kuruluşlarının davet edildiği toplantıda konuşan İlçe Başkanımız Serkan Acar, bu tür toplantıları mahalle kültürünün muhafaza edilmesi açısından önemsediklerini belirterek şunları söyledi: “Her biri genellikle kendi hemşerilerini bir arada tutabilmek için kurulmuş derneklerimizin birbirleriyle tanışıp kaynaşmalarını ve mahalle kardeşliğini pekiştirmelerini arzuluyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımız, mahallelerimizde sık sık bir araya gelip istişarelerde bulunurlarsa, birlik ve beraberlik içinde hareket ederlerse şüphesiz çok daha güzel ve verimli hizmetleri birlikte başarırlar. Mahallelerimizdeki STK’ları önce kendi aralarında, sonra da İlçe genelinde bir üst çatı altında toplamayı hedefliyoruz. Gaziosmanpaşa’mızda bunu başarabilirsek bütün İstanbul’a örnek olacağımızı düşünüyoruz.”

Toplantıda, konukların görüşlerini açıklamasının ardından, ev sahibi Mahalle Başkanlığımızın ikram ettiği çiğ köfteler yenildi.