loading.gif
mobile-banner-bg

Gaziosmanpaşa Aile Okulumuz ikinci derste

...
28 Aralık 2019 - Cumartesi

İlçe Başkanlığımız, başlattığı Aile Okulu seminerlerinin ikincisini düzenledi.

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanımız Serkan Acar’ın öncülüğünde düzenlenen Okul-Aile İşbirliği konulu ikinci seminerde, çocuklarımızın eğitim hayatına hazırlanmasını sağlayacak konular anlatıldı. Slayt eşliğinde verilen seminerde okulla yapılacak işbirliğinin faydaları anlatılarak, çocukların daha iyi bir eğitim almalarına katkı vermek amaçlanıyor.

Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığımız, başlattığı Aile Okulu seminerlerinin ikincisini düzenledi. Okul Aile İşbirliği konulu seminerin ilki SHİB birim başkanı Necdet Kutsal tarafından İlçe Yönetim Kurulu üyelerine verildi. İlçe Başkanımız Serkan Acar’ın öncülük ettiği ve Uzman Klinik Psikolog Beyza Kutsal Berber tarafından hazırlanan seminer slayt eşliğinde verildi.

Aile Okulu seminerlerinin ilki olan Mutlu Aile konulu çalışma, daha önce ana kademe ve kadın kollarının yanı sıra bazı mahalle teşkilatlarına verilmişti. Okulumuzun ikinci müfredatını oluşturan Okul Aile İşbirliği konulu seminer de gönüllü almak isteyen tüm mahalle teşkilatlarında tekrar edilecek. Ailenin önemi, okul aile ilişkisi, okul öncesi eğitim, okula karşı sorumluluklar, çocuklara oyun ve ders çalışma becerilerinin kazandırılması, arkadaş ilişkileri, işbirliğini engelleyen faktörler ve aileye düşen sorumluluklar gibi konuların anlatıldığı seminer, slayt eşliğinde ve yarım saat olarak düzenleniyor.