loading.gif
mobile-banner-bg

Çocuklarımız geleceğimizdir.

...
23 Nisan 2018 - Pazartesi

İlçe Başkanımız Sayın Serkan ACAR'IN 23 Nisan Mesajı

 

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

“Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir” şiarıyla başlattığımız istiklal mücadelemiz zaferle sonuçlandıktan sonra, ilan ettiğimiz Cumhuriyet’le taçlandırılmıştır.

Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98’inci yılını idrak ediyoruz. İstiklal Harbi'nin Başkomutanı, Cumhuriyetin kurucusu, meclis’in ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ülkemizin dört bir yanı emperyalistlerin işgaline maruz kalmışken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Büyük Millet Meclisi 23 Nisan 1920’de açılmış ve İstiklal Harbimize öncülük ederek dünyada Gazilik unvanına sahip ilk Meclis olmuştur.

Aynı Meclis, 15 Temmuz 2016 tarihinde bir kez daha ülkemizi işgale yeltenen emperyalistlere ve yerli işbirlikçilerine karşı şanlı bir tavır sergileyerek ikinci kez gazilik unvanını hak etmiştir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi, yedi düvelin üzerimize saldırdığı kurtuluş yıllarında da, bu son saldırıda da esaret kabul etmeyen bir milletin Meclisi olduğunu göstermiştir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi, milli iradenin tecelligahı, İstiklal Harbi'nin karargâhı ve aynı zamanda bağımsızlığımızın da sembolüdür. İşte bunun için bizler, milli iradeye musallat olan şer güçleri bertaraf etmenin, çocuklarımıza daha huzurlu ve güvenli bir gelecek bırakmanın mücadelesini hiçbir zaman elden bırakmıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal 23 Nisan’ı bizim çocuklarımıza ve tüm dünya çocuklarına bir bayram olarak armağan etmiştir. Çocuklarımızı geleceğimizin teminatı olarak görmeye ve onları her alanda en ileri düzeyde yetiştirmeye bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da her türlü ihtimamı göstereceğiz.

Milletçe 16 Nisan 2017 tarihinde kabul ettiğimiz anayasa değişikliğiyle Meclisimizin temsil kabiliyeti arttı, kuvvetler ayrılığı perçinlendi ve milli iradenin üzerindeki vesayet kalıntıları tamamen bertaraf edildi. Bunun için yapılacak ilk genel seçimleri son derece önemli ve hayati buluyoruz. AK Partili kadrolar olarak bizler gecemizi gündüzümüze katıp bu seçimlerden zaferle çıkmaya ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni hayata geçirerek Türkiye’nin önünü tamamen açmaya mecburuz. Bu bizim milletimize ödememiz gerek borcumuzdur.

Yüce Meclisimizin açtığı yolda; istikrar ve güven için, tam bağımsızlık için, Yeniden Büyük Türkiye’nin her bakımdan kurulması için bütün milletimizle birlikte bu Kutlu Yürüyüş’e devam edeceğiz.

Başta çocuklarımız olmak üzere tüm milletimizin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz.