loading.gif
mobile-banner-bg

Başkan Fatih Aydemir, Kızılay'a kan bağışını yaptı

...
08 Mart 2021 - Pazartesi

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir Mevlana Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu ve Kızılay’a onuncu kan bağışını yaptı.

Pandemi sürecinde, kan stoklarının azalması üzerine Türk Kızılay’ı, vatandaşlara kan bağışında bulunulması çağrısına destek AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir’den geldi.
AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir, Mevlana Merkez Camii’nde ikindi namazını kıldıktan sonra, Kızılay’ın açtığı kan bağışı çadırına uğrayarak onuncu kan bağışında bulundu. Mevlana Mahalle Teşkilatı ile Cumartesi bugün saat 17:00'da esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

 AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir “Kızılay’ın kan ihtiyacı, afetler durumunda değil, her türlü desteğin sağlandığı Türkiye’nin yüz akı oldu. Her zaman olduğu gibi Kızılay’a destek olmaktan memnunuz. Benim şahsımın dokuzuncu kan bağışı oldu. Kan bağışı bir insanlık görevidir. Koronavirüs salgını döneminde kan stoklarında bayağı bir azalma oldu. İnşallah bu kanların bir hayat kurtarması ümidiyle tüm teşkilatıma kan bağışına destek vermeye davet ediyor  ve Mevlanalı komşularıma  teşekkür ediyorum. Kızılay  150 yıllık yürüyüşünde milletin iyi ve kötü gününde yanında oldu. Sosyal sorumluluk projelerimizi sürdüreceğiz.Mevlana mahallemizde bulunan Kızılay çadırını ziyaret ederek,Kan bağışında bulunduk.Kızılay'a bağışlayacağınız bir damla kan, bir candır.”dedi.