loading.gif
mobile-banner-bg

BAŞKAN AYDEMİR, GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ!

...
19 Şubat 2021 - Cuma

BAŞKAN AYDEMİR, GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ!

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Gençlik Kollarına hitap eden Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Fatih Aydemir,“İstanbul’umuza Gaziosmanpaşa’mıza vizyon katma ve sorunları çözme adına siz gençlerden çok fazla ümidimiz ve beklentimiz var” dedi.

 Aydemir, “Gençlerimizin inşallah İstanbul’a, Gaziosmanpaşa’ya,Türkiye’ye ve dünyaya önemli katkısı olacaktır. Gençliği olmayan bir ülkede gelecek yoktur. Gençlerimiz ne kadar iyi yetişirse ve güven verirse geleceğimiz de o kadar güvendedir. Bizim kültürümüzde gençlerin ayrı bir yeri vardır. Bizim kültürümüzde gençlerin geleceğe hazırlandığı şehzadeler şehirleri vardır. Bu, gençlere makam verilmeden önce ne kadar özenle yetiştirildiğinin bir göstergesidir. Osmanlı Devleti’nin bu kadar uzun süre ayakta kalma sebebi gençlere verilen bu önemdir” diye konuştu.

Buradan yetişen gençlerin gelecekte İstanbul ve Türkiye’deki önemli makamları dolduracağına inandığını ifade eden Aydemir, “Gençlerimiz bu makamlara ne kadar iyi hazırlanırsa, geleceğimiz o kadar garantide demektir. Bu nedenle sizlerin bugün yaptığınız bu toplantıyı çok önemli görüyorum. Sizlerle bir arada olmaktan mutluyum dedi.