loading.gif
mobile-banner-bg

AK ŞÖLEN

...
27 Mart 2009 - Cuma

İLÇE BAŞKANIMIZ AV İSMAİL ERGÜNEŞ'İN AK ŞÖLEN KONUŞMASI TAM METNİ

Saygı Değer Belediye Başkanım,

ve bugün bu meydanı dolduran Gaziosmanpaşa’nın  güzel insanları.

Öncelikle hepinizi sevgiyle saygıyla muhabbetle selamlıyorum.

 

 

Değerli kardeşlerim,

 

 

Adalet ve Kalkınma Partisi 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulmuş ve Türkiye’de kurulduğu günden itibaren demokratik hayatta, ekonomik hayatta, siyasi hayatta, hep ilkleri gerçekleştirmiş, ilk ve tek partidir. Bu yüzden adalet ve kalkınma partisinin yapmış olduğu bütün çalışmaların, yatırımların ve icraatların bereketi ve gayretlerimizin semeresi bu  ülkeye ve bu millete aittir.

 

 

Değerli kardeşlerim,

 

 

Ak Parti’nin gizli gündemi ve gizli ajandası yoktur. Ak Parti’nin tek bir hedefi ve tekbir amacı vardır. Bu amaç ve bu hedef, bu milletin hak etmiş olduğu özgürlüğü, hak etmiş olduğu adaleti ve hak etmiş olduğu kalkınmayı bu millete hediye etmektir.

 

 

Değerli kardeşlerim,

 

 

Ak Parti millet eksenli bir partidir. Ak Parti’nin derdi millettir. Ak Parti milleti dert edinmiş, milletten güç alan, millete dayanan bir partidir. Bugüne kadar biz milletin doğulusundan batılısına, kuzeylisinden güneylisine, kadınından erkeğine, yaşlısından gencine, işçisinden memuruna bu milletin bütün renklerini kucakladık ve bundan sonra da kucaklamağa devam edeceğiz.

 

 

 

 

Ak Parti tuzu kuru elitlerin, seçkin zümrelerin güç odaklarının partisi değildir Ak Parti kimsesizlerin ve bugüne kadar çevre diyerek merkezden uzaklaştırılan sessiz çoğunluğun sesidir soluğudur, feryadıdır.

 

 

Değerli kardeşlerim,

 

 

Biz kurulduğumuz gün ne diyorsak bugün de aynı şeyleri söylüyor ve onlara sahip çıkıyoruz. Bakın, kurulduğumuz gün dedik ki; biz güçlünün yanında olmayacağız, haklının yanında olacağız. Biz zalimin yanında olmayacağız, mazlumun yanında olacağız. Üç milyon nüfuslu İsrailin, Filistin’de ve Gazze’de kadın  yaşlı, bebe demeden 1200 sivil ve masum insanı katletmesine, 5000 insanın yaralanmasına ve sakatlanmasına sebep olan İsrailin zulmüne dünyada tek bir lider ve dünyada tek bir ülke baş kaldırmıştır. Dünyada bu zulme baş kaldıran mazlumları ayağa kaldıran zalimleri diz çöktüren tek lider Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sn. Recep Tayip ERDOĞAN’dır. Millet,başını öne eğdirmeyen liederine de sahip çıkacaktır.

 

 

Değerli kardeşlerim,

 

 

Önümüzde seçimler var. Bu yerel seçimlerde bir oyun oynanıyor. Bu oyunu milletimiz çok  iyi görüyor. 6.5 yıllık Ak Parti iktidarında Türkiye’de iki şeye izin ve geçit vermedik.

  1. Dış müdahalelere açık Türkiye’yi ortadan kaldırdık.
  2. Derin ellerin ellerini zayıflattık.

Şimdi birileri Türkiye’de dış müdahalelere açık bir Türkiye İstiyor. Derin ellerin ellerini güçlendirmek istiyor. Şimdi  bu millet nasıl 22 Temmuz 2007 seçimlerinde oynanan oyunu bozduysa, inşallah 29 Mart’ta bu oyunu tekrar bozacaktır..

 

 

Değerli Kardeşlerim,

 

 

Siz Ak Partiye sahip çıktınız, Ak Parti’de 6,5 yıllık iktidarında size sahip çıktı. İnşallah bundan sonra siz Ak Partiye, Ak Parti de sizlere sahip çıkacaktır.

29 Mart’ta Ak Parti’ye, dünya lideri Genel Başkanınız Sn.Recep Tayip Erdoğan’a ve onun Gaziosmanpaşa’daki Belediye Başkanı ve adayı Sn Dr. Erhan EROL’A sahip çıkmanızı istiyorum.

 

 

Biz sizlerle var olduk. İnşallah 30 mart sabahında sizlerle beraber Gaziosmanpaşa burçlarına yeniden Ak Parti bayrağını dikeceğiz. Yine sizlerle beraber Gaziosmanpaşa’ya yeniden Ak Parti mührünü vuracağız. Ak Yarınlar dileğiyle gününüz aydınlık Allah Yar ve Yardımcımız olsun diyor hepinizi saygı,sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.