loading.gif
mobile-banner-bg

Ak Parti Kadın Kollarından anlamlı ziyaret

...
25 Aralık 2016 - Pazar

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle AK Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit ve Ekibi İlçede bulunan Emine Sabit Büyükbayram

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ziyaret eden Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Başkanı Başkanı Vurmaz, Ziyaret sonrası kısa bir açıklamada bulunarak, “Öğretmenlik, emek ister, özveri ister, sevgi ister, sabır ister, hoşgörü ve fedakârlık ister.

Bir öğretmen olarak bugün yaşanan duyguları anlatmama imkân yoktur Öğretmenler, tarih boyunca ve dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olmuşlardır. Yurdun her köşesinde görev yaparken, karşılaştığı ekonomik ve sosyal sorunlar karşısında bile, çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlama idealinden taviz vermeyen öğretmenlerimizin hakkı ödenmez. Ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasında, fedakâr ve cefakâr öğretmenlerimizin gayretleri çok önemlidir ve öğretmenlerimiz ülkemizin en önemli yapı taşlarıdırlar dedi.

 

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Öğretmenlerimiz çalışmaları hakkında başkan Vurmaz’a bilgi vererek,ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirdiler.