loading.gif
mobile-banner-bg

AK Parti hareketi erdemliler hareketidir

...
06 Ekim 2018 - Cumartesi

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı, bütün ana kademe ve mahalle teşkilatlarıyla bir araya geldi. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen toplantıda B

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı, bütün ana kademe ve mahalle teşkilatlarıyla bir araya geldi. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen toplantıda Bayrampaşa’da uzun dönem belediye başkanlığı yapmış, eski İstanbul milletvekilimiz Hüseyin Bürge konferans verdi.

Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı, seçim atmosferine girdiğimiz bu günlerde teşkilat motivasyonunu yükseltmek için Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür Merkezi’nde bir konferans düzenledi. Eski belediye başkanı ve milletvekillerimizden Hüseyin Bürge’nin verdiği konferansa İlçe Başkanı Serkan ACAR, üç kademe ilçe yönetimi ile 16 mahallenin tüm ana kademe yönetimleri katıldı.

Çok verimli bir atmosferde geçen konferansta değerler eğitimine büyük yer ayıran Bürge, AK Parti hareketinin bir erdem hareketi olduğunu vurgulayarak, bu harekete gönül veren ve görev alan herkesin bu gerçeği asla unutmamasını istedi. Bürge, konuşmasında, diz çöktürülmek istenen bir milleti Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bin bir emekle ayağa kaldırdığını ve bütün dünya mazlumlarının hamisi haline getirdiğini söyledi.

Suriyeli mültecileri eleştirenlere de cevap veren Bürge, “Biz sadakanın belayı savdığına inanırız. Eğer Türkiye’miz 15 Temmuz gibi bir belayı yara almadan atlattıysa bunda liderimiz Erdoğan’ın kimsesizlere kim olmasının, mazlumlara sahip çıkmasının çok büyük payı vardır” diye konuştu.

Konuşmasında ülkemize yönelik manipülasyonlara da değinen Bürge, Sultan Abdulhamit döneminden örnekler vererek bunlara itibar edilmemesini söyledi. Bir liderle, milletinin bütünleşmesinin büyük bir güç olduğunu hatırlatan Bürge, “Türkiye düşmanları liderini gözden düşüremedikleri sürece bu millete diz çöktüremeyeceklerini gördüler. Şimdi bütün saldırıları bu hedefe yönelik. Teşkilat mensubu kardeşlerimin son derece uyanık olup, bu atraksiyonların hiçbirine prim vermemeli” diye konuştu. Konuşmasında Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın tavsiyelerine geniş yer veren Hüseyin Bürge, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sizler erdemliler hareketinin mensuplarısınız. Başka hiç kimsenin olmayacağı kadar tevazu sahibi olmakla mükellefsiniz. Rabbimiz bir kudsi hadiste, ‘Ben hiçbir yere sığmadım, mümin kulumun kalbine sığdım’ buyuruyor. Allah’ın tecelliğahı olan kalp böylesine mühimdir. Sizlerin görevi kalpleri kırmak değil kazanmaktır.”

Yaklaşan yerel seçimlere de değinen Bürge, “Şimdi yeniden yollara düşme, sokak sokak, kapı kapı dolaşma vaktidir. Şimdi Recep Tayyip Erdoğan’ın kimsesizlerin kimi olan erdemli yürüyüşünü bir kez daha zaferle taçlandırma vaktidir. Biz bu yola ‘tamam inşaallah’ diyerek çıkmıştık. Şimdi bir kez daha, durmak yok, yola devam diyoruz” şeklinde konuşarak yerel seçimlerin önemini anlattı.

Program sonunda İlçe Başkanı Serkan ACAR, Hüseyin Bürge’ye çiçek takdiminde bulundu.