loading.gif
mobile-banner-bg

AK Parti Gaziosmanpaşa Yerel Basınla Buluştu.

...
30 Temmuz 2018 - Pazartesi

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı 24 Haziran seçimlerini ve yerel konuları değerlendirmek üzere yerel basın mensuplarıyla buluştu.

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı 24 Haziran seçimlerini ve yerel konuları değerlendirmek üzere ilçemizde ve bölgemizde bulunan yerel basın kuruluşu mensuplarıyla kahvaltılı bir toplantıda buluştu.

24 Haziran seçimlerini değerlendiren İlçe Başkanı Serkan ACAR; Göreve geldiğimizden bir kaç gün sonra seçim kararı alındı. Tüm birimlerimiz ile yoğun bir seçim dönemi geçirdik. Seçimlerin Ramazan’a rastlaması çalışmaları daha da bereketlendirdi. Bazen sabahın ilk ışıklarına kadar çalışmak zorunda kaldık. Hamd olsun seçim sonuçları yüzümüzü güldürdü. Önceki seçimlerle kıyaslama yaparsak oy oranımızı yükselttik. 24 Haziran seçimlerinde İstanbul’da oyunu en fazla artıran ikinci ilçe olduk. Ayrıca İlçeler arasında da en çok oy alan 6. ilçe olduk dedi.

Yerel seçim çalışmaları ile ilgili de konuşan İlçe Başkanı Serkan Acar; Yerel seçimlerde Gaziosmanpaşa’da yeni bir zafer yaşamak için çalışmalara başladık. Bunun için arkadaşlarımızla seçim stratejisi hazırlıyoruz. Yerel seçimlerin startını da 24 Haziran gecesi Gaziosmanpaşa Meydanında toplanan binlerce vatandaşımızla beraber verdik dedi.