loading.gif
mobile-banner-bg

AK Gençlikten;”Bitlislilere Ziyaret”

...
27 Aralık 2019 - Cuma

AK Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları Karadeniz Mahalle teşkilatımız, AK Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları Başkan Yardımcımız Aydın Yücel, Ana Kademe Mahalle Başkanımız Ercan Danışmaz ve İlçe Meclis Üyemiz Nazım Şen ile beraber Gaziosmanpaşa’da faaliye


AK Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları Karadeniz Mahalle teşkilatımız, AK Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları Başkan Yardımcımız Aydın Yücel, Ana Kademe Mahalle Başkanımız Ercan Danışmaz ve İlçe Meclis Üyemiz Nazım Şen ile beraber Gaziosmanpaşa’da faaliyet gösteren Bitlis İli Bölükyazı Herves Köyü Sosyal ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.

Dernekteki vatandaşlar tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Yücel ve teşkilatımız, onlarla tokalaşarak sohbet etti. Onların sorunlarını dinleyen Yücel, sorunları devlet büyüklerine iletmek ve derneğe ziyaretlerini sağlamak için elinden geleni yapacağını söyledi. Vatandaşlardan birlikte hareket etmek için destek sözü de isteyen Yücel, “ilgi ve sevgi gösterilmesi, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın ve AK Partinin 18 yılda milletin gönlünü kazandığını bir kez daha gördük” dedi.

Ana kademe Karadeniz Mahalle Başkanı Danışmaz;" Mahallemizde bir bütün olduğumuzu herkese göstermemiz gerekiyor, bizi tanımayanlar aşağısı, yukarısı diye ayrım yaparak bizi bölmeye çalışıyorlar. Biz birlikte daha güçlüyüz böyle ziyaretleri artırarak bütünlüğümüzü herkese göstereceğiz." dedi.

İlçe Meclis Üyesi Şen;"Birlikteliğimizi pekiştirdiğimiz bu güzel günde bizleri bir araya getiren başta gençlik kollarımıza ve değerli Bitlisli hemşerilerimize teşekkür ediyorum."dedi.