loading.gif
mobile-banner-bg

AK Gençlikten Sultangazi Huzurevine Anlamlı Ziyaret!

...
30 Ocak 2020 - Perşembe

AK Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları, Sultangazi Huzurevi Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirdi. Huzurevindeki yaşlılarla bir araya gelen teşkilat mensuplarımız onlarla birlikte keyifli zaman geçirdi.

 

AK Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları Yönetimi ve mahalle teşkilatları, Sultangazi Huzurevi Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. Huzur ve bakım evinde yaşlılarla bir araya gelen üyelerimiz onlarla yakından ilgilendi ve sohbet etti. Ayrıca ziyarette AK Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları Aydın Yücel ve Ekrem Yıldız ile AK Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları Kadın Yapılanma Başkanı Büşra İlhan’da katılım sağladı. Teşkilatımız huzurevi sakinlerinin de tecrübelerinden yararlanma fırsatı yakaladı.

Evlerine Misafir Olduk Dualarını Aldık Çok Mutluyuz

AK Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları’nın gerçekleştirmiş olduğu ziyarette anlamlı ve güzel zaman geçirdiklerini ifade eden AK Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ekrem Yıldız, “Biz gençler olarak huzurevlerinde bulunan yaşlı amcalarımızı, teyzelerimizi ziyaret ettiğimiz zaman, onların gözlerindeki sevinci gördüğümüz zaman dünyalar bizim oluyor. Bugünde Sultangazi Huzurevi Müdürlüğü’ne ziyaret düzenleyip onlarla sohbet ettik, evlerine misafir olduk, dualarını aldık. Çok mutluyuz” dedi.