loading.gif
mobile-banner-bg

7. OLAĞAN KONGREMİZ

...
27 Ocak 2021 - Çarşamba

Gaziosmanpaşa 7. Olağan İlçe Kongresi

Gerçekleştirdiğimiz 7. Olağan Kongremiz sonucunda, delegelerimizin tamamının oyu ile İlçe Başkanı seçilmenin ve Ak Parti sancağını ekip arkadaşlarım ile birlikte taşıyacak olmanın gurur ve onurunu yaşıyorum. Beni bu kutlu göreve layık gördükleri için kendilerine şükranlarımı sunuyor, görevi devraldığım Sn. Serkan Acar başkanım ve ekip arkadaşlarına da yaptıkları hizmetler için teşekkür ediyorum.

Ayrıca Kongremize iştirak ederek bizlere şeref veren Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sn. Fatma Betül Sayan, İl Başkanımız Sn. Bayram Şenocak , ilçemizden sorumlu Milletvekilimiz Sn. Hasan Turan, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Sn. Hasan Tahsin Usta başta olmak üzere katılım gösteren komşu İlçe Başkanlarımız ve Belediye Başkanlarımız , önceki dönem İlçe Başkanlarımıza da çok teşekkür ediyorum.

Yine yoğun programlarına rağmen, ilçemizin evladı olan çok değerli İç İşleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'ya da , delegesi olduğu kongremize iştirak ederek oyunu kullandığından dolayı çok teşekkür ediyorum.

Yarından tezi yok, Ana Kadememizle, Kadın Kollarımızla, Gençlik Kollarımızla birlikte, omuz omuza , gönül gönüle vererek Gaziosmanpaşamız için daha ileriye, en ileriye koşacağız. Ve Allah’ın izni ile Ak Parti bayrağını zirveye taşıyacağız