loading.gif
mobile-banner-bg

15 Temmuz Şehit ve Gazi Aileleri Gaziosmanpaşa’da Yemekte Buluştu.

...
15 Temmuz 2018 - Pazar

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Şehit yakınları, Gaziler ve Aileleri onuruna yemek verildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı tarafından Şehit yakınları, Gaziler ve Ailelerinin onuruna akşam yemeği düzenlendi.

İlçe Başkanı Serkan ACAR, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mansur Işık ve Belediye Başkan Yardımcısı Beşir Açıkça’nın katıldığı etkinlik 15 Temmuz’un 1000 Kahramanından tarihe düşünen notların yer aldığı  “Karanlık Gecede Öldük Öldük Dirildik” kitabının yazarı Fedakar Kızmaz’ın sunumuyla başladı.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından bir konuşma yapan AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Serkan ACAR;

15 Temmuz hain kalkışmanın 2. Yıldönümünde tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Rabbim cümlesinin mekânını cennet kılsın, geride kalan ailelerine hayırlı ve bereketli ömür versin. Rabbim bütün gazilerimizden razı olsun. Hala tedavi görenlere hayırlı şifa versin. Aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz vatan savunmasında hepimize örnek oldular. Allah birbirimizi vatanımızı, milletimizi, devletimizi sevmekten ve sadakatle bağlı olmaktan uzak düşürmesin. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle Yeniden Büyük Türkiye’nin kapılarının Allah'ın izniyle sonsuza kadar açıldığına yürekten inanıyoruz. 15 Temmuz ruhuna sahip çıkmak ancak Liderimiz, Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği 2023-2071 hedeflerini gerçekleştirmekle olur. Bu hedefler doğrultusunda her gün artan bir aşk ve heyecanla çalışmaya Allah'ın izniyle devam edeceğiz dedi.

Program çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.